Bergenshelg og planlegging

Andrea skriver:

Forrige helg var det planlegging igjen. Vi møttes i Bergen og fikk låne huset til pappa og Therese til overnatting og kartplanlegging. Alle er så snille med oss ?

Hilde er langt inn i planlegging av ruten. Sjokoladen er såklart en god følgesvenn og hjelper til når motivasjonen dabber av 😉

Fredag kveld var vi så heldig å bli invitert på pizza, kake og øl hos min snille storesøter og samboeren Jon Øyvind som bor i Fyllingsdalen. Der traff vi to kamerater av Jon Øyvind som gikk Norge på langs i fjor. Jon og Trygve var superhyggelig og kom med masse god informasjon til videre planlegging og gjennomføring av turen. Alt i alt en veldig trivelig og innholdsrikt kveld ?

Lørdag ble det roadtrip til Rosendal! Der fikk vi møte Mari, en av NPL- systrene som gikk turen i 2014. Så trivelig og snill jente som kom med masse god informasjon til oss. Absolutt verdt turen og vi gleder oss enda mer til tur etter dette møtet. Takk igjen, Mari!

Søndag satt vi med nesa i kartet helt til Hilde måtte rekke flyet sitt tilbake til Sandnes. Vi knotet litt i starten, men til slutt ble ruten ferdig planlagt! Herlig følelse. Nå er det bare å gjennomføre den da…det blir alltid endringer, men en plan må man ha!

Følg med for flere oppdateringer! Vi fortsetter å jobbe med sponsorer, depot og utvelgelse av utstyr.