05.06 Dag 1 – Fra Nordkapp

Hilde skriver ;

Et lite innlegg fra gårdsdagen. Litt lite dekning ved leirplassen gjorde det vanskelig å publisere noe i går.

I dag gikk startskuddet! Etter en god frokost på vandrerhjemmet skulle vi komme oss til nordkappplatået for å starte ferden. Det skulle vise seg å være litt krevende, da busser bare er for cruice turister her oppe? men et super hyggelig ektepakt plukket oss opp langs veien og tok oss på sightseeing på vei helt til Nordkapp-platået! Tusen takk for turen?

det var selvfølgelig skodde da vi kom opp, og vi skulle akkurat til å gi opp etter 2 timers venting (med ventekaffe og ventevaffel inne på senteret), i det Andrea bryter ut; nei men Hilde, se ut! Solen skein og utsikten var upåklagelig. Etter en fotoshoot kunne ferden begynne???.

 

Her er vi akkurat ingang med ferden vår!

Etter en fotoshoot kunne ferden begynne. ??? vi gikk ca 15 km i dag langs veien, i opphold og vind (takk til altmuligsevice for gode hansker og buff)? vi var ikke alene på veien, sikkert over 50 busslass med turister av alle varianter skulle enten til eller fra Norges nordligste punkt. Men det gikk fint!

Hilde prøver å nyte middagen sin mens alle turistene ser på ?

En koselig same-suvenirbutikk langs veien gjorde det hele litt koseligere ?

Nå ligger vi i teltet, slitne og mette, med noen regndråper på duken ? en meget bra start på dette eventyret ?

Km: ca 15 langs vei

Camp: telt et stykke etter Skarsvåg-krysset