05.06 Dag 1 – Fra Nordkapp

Hilde skriver ;

Et lite innlegg fra gårdsdagen. Litt lite dekning ved leirplassen gjorde det vanskelig å publisere noe i går.

I dag gikk startskuddet! Etter en god frokost på vandrerhjemmet skulle vi komme oss til nordkappplatået for å starte ferden. Det skulle vise seg å være litt krevende, da busser bare er for cruice turister her oppe🙈 men et super hyggelig ektepakt plukket oss opp langs veien og tok oss på sightseeing på vei helt til Nordkapp-platået! Tusen takk for turen😄

det var selvfølgelig skodde da vi kom opp, og vi skulle akkurat til å gi opp etter 2 timers venting (med ventekaffe og ventevaffel inne på senteret), i det Andrea bryter ut; nei men Hilde, se ut! Solen skein og utsikten var upåklagelig. Etter en fotoshoot kunne ferden begynne😁👏🏻.

 

Her er vi akkurat ingang med ferden vår!

Etter en fotoshoot kunne ferden begynne. 😁👏🏻 vi gikk ca 15 km i dag langs veien, i opphold og vind (takk til altmuligsevice for gode hansker og buff)😊 vi var ikke alene på veien, sikkert over 50 busslass med turister av alle varianter skulle enten til eller fra Norges nordligste punkt. Men det gikk fint!

Hilde prøver å nyte middagen sin mens alle turistene ser på 😆

En koselig same-suvenirbutikk langs veien gjorde det hele litt koseligere 😊

Nå ligger vi i teltet, slitne og mette, med noen regndråper på duken 😊 en meget bra start på dette eventyret 😁

Km: ca 15 langs vei

Camp: telt et stykke etter Skarsvåg-krysset