06.06 Dag 2 – Tilbake til Nordkapp vandrerhjem

Hilde

Andrea skriver:

Vi våknet til sol og vind, etter en lang frokost med kaffi pakket vi sakene og trasket videre på veien. Ikke så mye nytt å rapportere, men litt dyreliv fikk vi faktisk sett! Reinsdyr (masse), hare, niser og oter

Niser

Begge har litt ømme skuldre og hofter, men det er sånn det pleier å være. Hilde har ikke blitt venn med joggeskoene. Litt for smal sko gjør at lilletåen ikke får god nok plass,  og det begynte å gjøre veldig vondt. Skomaker Andersen fant fram kniven og løste det med å spjæle opp framre del slik at tåen fikk plass. Det funket!

Skomaker Andersen fikser det meste

Etter mye om å men prøvde vi oss på «sekkhaik». De siste seks kilomterene satt de på med en bobil til vandrerhjemmet. Litt nervøse jenter trasket uten «Rock» og «Kurt Josef», som sekkene så fint heter. Oppkalt etter karakterer i filmen «Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa. De ventet heldigvis fint i veikanten på avtalt sted! Jeg ble veldig lettet og glad for å treffe kompisene mine igjen.

Vi er tilbake på Nordkapp vandrerhjem og overnatter her. Klar for nye kilometer på vei med blant annet to lange tunneler.

km: ca 18 langs vei

Camp: Nordkapp vandrerhjem

2 kommentarer til “06.06 Dag 2 – Tilbake til Nordkapp vandrerhjem”

  1. Bra skomaker Andersen ordner opp. Håper den funker bedere i morgen. Kan anbefale å ta litt sportsteip over slik at den ikke revner. Kjekt dere har opplevd litt dyreliv selv om dere har måttet gå på veien.

  2. god morgen! uff og uff- det med vond tå var veldig dumt. Håper det går seg til og at du ikke blir hemma til å få glede av turen. Besta hilse dere begge to – GOD TUR!

Det er stengt for kommentarer.