07.06 Dag 3 – Tunnel og midnattssol

Et innlegg fra i går. Andrea skriver:

Dagen startet fra Nordkapp Vandrerhjem. To tunneler – Honningvågstunnelen på 4 km og Nordkapptunnelen på 7 km. Sistnevnte går under vann. Vi fikk sekkehaik i begge av lokale helter. Dette gjorde at vi kom raskere gjennom og mindre eksos i lungene.

Vi gikk ca. 22 km, og stoppet på et nydelig nes i Kåfjord – i håp om midnattssol. Og det fikk vi!! Nydelig sol hele natten. Teltfunksjonen med åpning i front ble brukt og vi sov ute i åpningen. Ingen grunn til å krype inn i teltet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hilde ser på alle nisene
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Km:  ca 24 langs vei

Camp: telt mellom Nordkapptunnelen og Kåfjord

4 kommentarer til “07.06 Dag 3 – Tunnel og midnattssol”

  1. Passs dere for lokale helter og niser:). Ser ut som dere slipper nedbør hele veien fram til Alta:).

Det er stengt for kommentarer.