09.06 Dag 5 – Sove, spise, gå

Fredag
Hilde skriver:
Ny dag, nye muligheter! Vi bestemte oss tidlig for å gjøre noen tiltak for å unngå gårsdagens felg-kjøring repetert. Vi delte opp dagens ferd etter pauser og måltid, og holdt et strukturert program for gåtid og hviletid. Dette såg ut til å virke veldig bra, og dagen i dag suste av gårde uten store problemene. Humøret var igjen på topp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Naturalis har sponset med raw-bar som vi spiser gjennom dagen. Denne varianten med kokos og sjokolade er god!

Det skjer svært lite langs veien om dagene, verken av spennende dyreliv eller morsomme kjøretøy. Men en hyggelig mann stoppet oss på en rasteplass og gav oss tysk melkesjokolade, han hadde sett oss flere ganger på sin ferie på Nordkapp og syntes synd på oss? slikt gir oss energi, når vi møter hyggelige mennesker på vår ferd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Km: 26 langs vei

Camp: telt utenfor Skarvbergtunnelen