10.06 Dag 6- Tidlig på’an

Lørdag
Hilde skriver:
Lørdag og siste dag før hviledag! Vi sto opp litt tidligere for å være sikker på å rekke butikken som hadde depot-pakken vår. Havregrøt er byttet ut med risengrynsgrøt siden det er lørdag? enda lettere sekk og et velfungerende system for pause og hvile langs veien gjorde dagens ferd overkommelig, samt tanken på ei seng og kanskje en burger på ei kro!

Kjekt å møte andre NPL-ere langs veien! Disse spreke damene skal sykle til Trøndelag og gå til fots resten av distansen. Jeanne Bøe og Gro Knutsen, god tur videre!

Den siste kilometeren skulle vise seg å være en prøvelse for Andrea, med en vond hofte. Men sta som hun er, sto det bare om tid før vi kom fram til Russenes camping! Noe annet enn å gå var ikke aktuelt?

Hilde gir alt i sluttspurten! Bare 500 meter igjen til Russenes camping, og hoften til Andrea streiker.

Med en burger inntatt, depot-pakke hentet og kropp vasket var det på tide å innta sengene i vår lille camping-hytte. Her skal vi bli en liten stund?

Km: 19 langs vei

Camp: hytte på Russenes camping

8 kommentarer til “10.06 Dag 6- Tidlig på’an”

  1. Da var det endelig en velfortjent hviledag for dere:). Håper hoften til Andrea kommer seg slik at dere er klar for videre vandring på mandag. Slappe av og kose dere i solen i nord:).

  2. Hei hei! det var godt å igjen få kontakt med dere, Nå får vi håpe at sola kan få lade opp batteriene igjen. Godt å høre stemmen din-Hilde! Besta ønsker dere begge god tur videre.

    1. Takk? godt at det er noen som heier på oss! Der hjelper på tunge dager

  3. Noah og farmor heia på tanta Hilde og Andrea. Syns du er flink som klare 2 sekker???❤?

  4. Dokkår e knallgode!! Kjempe spennende å lese alle innleggene ?
    Masse lykke til videre på turen!

Det er stengt for kommentarer.