08.06 Dag 4 – Lang og tung dag

Torsdag
Hilde skriver:
I dag forlot vi vår nydelige teltplass i strålende vær, etter å ha hørt meldingen vår bli lest opp på P3morgen ? vi er begge enige om at denne teltplassen nok kommer til å ligge blant topp 3 på hele Norgesferden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kan du høre du høre vår morgenhilsen på P3:

 

Vi tok fart på dagen i shorts og t-skjorte! Trass den flotte starten, skulle likevel dagen snu til å bli den tyngste så langt, både fysisk og psykisk. Vi fikk haiket sekkene våre ganske tidlig, og ba den snille mannen som stoppet om å legge dem fra seg ved et kryss ca 24 km videre på veien.

Dagens ferd var svært tung, vi hadde begge veldig vondt i føttene, og jeg sleit med strekk i både legg- og lårmuskulatur. Vi kavret oss fremover og nådde endelig sekkene igjen 11 timer etter avreise. Det var stor gjensynsglede, vi spiste middag og sovnet i teltet!

km:  26 på vei

Camp: telt ved Repvåg-krysset

Én kommentar til “08.06 Dag 4 – Lang og tung dag”

Det er stengt for kommentarer.