13.06 Dag 9 – Vei er vei

Tirsdag

Hilde skriver:
Nok en dag langs vei, fortsatte på E6 i dag og. Vi bar sekkene fram til lunsj, men da vi skulle til å begynne igjen var det min tur å få trøbbel med hoften. Den låste seg og nektet å gi slipp. Helten Andrea prøvde å bære litt ekstra i sekken sin, men vi måtte til slutt haike sekkene til planlagt leirsted. Ikke noe særlig spennende å fortelle om dagen i dag, men vi er 22 km nærmere Alta i det minste! Oppholdsvær og ok gå-temperatur. I morgen tar vi fatt på Sennalandet.

Ikke alltid like grasiøst og naturskjønt der vi stopper for å spise. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konkuranse til leserne våre: hvilken fugl er det på bildet?

Km: 22 langs vei
Camp: i telt ved veibom rett før Sennalandet

7 kommentarer til “13.06 Dag 9 – Vei er vei”

  1. Hei:). Håper hofter og bein får kvilt seg så de er i god form til i morgen. Når det gjelder fulg så må det jo være en Blåstrupe:). Litt om morgendagen. Yr melder strålende sol. Har studert kartet litt og ser ut som en litt «kjedelig» etappe. Dere starter på 220 moh og etter ca 12-13 km har dere steget til 280 moh. Deretter er det ca 7 km til høyeste punktet på denne etappen som er ca 380 moh. God tur i morgen og sove godt:)

  2. hei hei! idag har jeg koselig besøk-og har alt vært ute morgentur- Tuva ser ut for å ha det helt topp hos oss! Du må ta det litt rolig med hofta- hard asfalt er ikke det beste-. Håper den går seg til! Fuglen er vel en Blåstrupe- har aldri sett den sjøl- men gode bøker forteller mye! god tur videre. Besta!

    1. Hehe, så koselig ? Det var nok en blåstrupe ja, og en nyskjerrig en skal det sies! Den lurte fælt på hva vi spiste på ?

  3. Det var ein nydelig fugl! Blåstrupe som det blir sagt er mitt svar óg. Dere er så flinke! Heia videre 🙂 I dag gikk eg ein god tur motivert av dere som går så langt.

Det er stengt for kommentarer.