15.06 Dag 11- fra vidde til butikk

Torsdag

Andrea skriver:
Hilde våknet etter en tung natt og var enda dårlig med kvalme og dårlig mage. Vi startet kl 09 etter en kjapp frokost for meg, mens Hilde startet på tom mage. Bra hun er sta, for vi gikk i greit tempo og slukte kilometer (føltes hvertfall sånn). Kom til og med litt regn i dag, vi er blitt alt for bortskjemte med det gode været i det siste.

Lite å skrive i dag også, begynner å bli ganske lei av å traske langs veien. Vi kom oss helt til Rafsbotn i dag, med Camp rett utenfor Coop Marked. Her har vi kosa oss med noe digg til kveldmat! Vi klarte å tømme en hel Biola, det var digg. Her er det grønt gress, grønne trær og mygg. Vi har endelig møtt på våren!

Km: 24
Camp: Coop Marked Rafsbotn

Én kommentar til “15.06 Dag 11- fra vidde til butikk”

  1. Javel- så møtte du Hilde en tøff dag. Riktig å få idag mye veske, bioala og cola skal være bra. Ta det litt rolig til du har fått tilbake kreftene- —hilsen besta.

Det er stengt for kommentarer.