16.06 Dag 12 – Scandic Alta og Manuell Terapi

Fredag

Hilde og Andrea skriver:

Sjarmøretappen inn til Alta gikk i en susende fei med lettere sekker. Vente snuten rett inn på Scandic Hotell hvor Tor Øyvinn (Pappa til Andrea) allerede hadde booket et rom til oss. Tusen takk for sponsing av luksuriøs overnatting, den skal nytes til det fulle i både kropp og sinn! Du skal vite at du har vært med på å maksimere en etterlengtet hvile- og restitusjonsdag, Tor Øyvinn ??

Videre var vi så heldig å få komme inn til Manuell Terapi klinikken, der stod Petter og Trond klare for å hjelpe to nervøse jenter med vonde hofter/bekken. Holdt åpent bare for oss! Utrolig snille. Trond Reginiussen er en svært erfaren manuell terapeaut og har jobbet i mange år for landslaget i alpint. Sønnen Petter er fysioterapeut og går i faren sine fotspor. Disse karene vet hva de holder på med, og de kunne berolige oss om at smertene vi har kjent på ikke var av graverende art. Kroppen må rett og slett bli vant med belastningen. Vi fikk i tillegg en hel del tips og råd om hva vi bør gjøre for å redusere plagene fremover. Vi skal blant annet bli flinkere på å varme opp før vi starter på dagsetapper, og hjelpe hverandre og tøye ut på kvelden. Og alt dette fikk vi, samt en hyggelig samtale med disse snille karene, på en fredag ettermiddag etter stengetid. Tusen takk Trond og Petter, vi er evig takknemlig! http://www.manuellterapialta.no

Manuell Terapi i Alta sammen med Trond og Petter

Så nå ligger alt til rette for en avslappende kveld og helg! Hilde reiser i morgen hjem i bryllupet til vår fysioterapeut på hjemmebane, Ingvild på Bryne. Andrea skal kose seg her i Nordlysbyen og ordne litt tekniske finjusteringer. På søndag kommer Hilde tilbake med Sandy og Tuva, vi gleder oss til turfølget blir komplett! Følg med når ny filmsnutt fra dette delmålet kommer ut i løpet av helgen 🙂

6 kommentarer til “16.06 Dag 12 – Scandic Alta og Manuell Terapi”

  1. Knallbra å få faglig hjelp med trøtte hofter – ja det finnes mange flotte og snille folk- ! Flott pappa til Andrea- det var en kjærkommen luksus hvileplass. God helg -og kos dokke på hver sin plass!

  2. Så kjekt at det blei ein fin fredag med litt luksus og pleie av slitne kropper. Ikke rart dere er slitne etter å ha gått fra breddrgrad 71,1655 grader som Nordkapp ligger på til Alta som er på breddegrad 69,9678. Ha ein fin fridag i morgen god snartur heim til Hilde. Tor Øyvinn:)

  3. Så bra dere fikk hjelp????Utrolig kjekt å lese blogg og se den flotte filmen??Bare gi beskjed om behov for mer helsehjelp under veis?
    God tur videre tøffe jenter??

  4. Så herlig? ordne seg for snille barn?? god tur videre med følge/selskap av de 4beinte

Det er stengt for kommentarer.