18.06 Dag 14 – Fulltallige

Søndag

Hilde skriver:

Det har vært en innholdsrik og aktiv hvilehelg for oss. Jeg reiste hjem lørdag i bryllupet til Ingvild og Fredrik på Bryne. Hadde en litt turbulent reise, men jeg nådde festen. Et veldig koselig bryllup! Var også hjemme for å si hei til Kenneth, hente nytt depot og Tuva! På mellomlanding i Oslo i dag møtte jeg Tor Øyvinn som leverte Sandy til meg.

Andrea har vært opptatt med planlegging av ferden videre fra kontoret sitt på scandic hotell i Alta. Vi har en svært stor utfordring her i nord; det har ikke på mange titals år vært en så sen snøsmelting som akkurat i år. Så Andrea har ringt an masse lokale folk og prøvd å finne ut hvor snøen ligger og hvor den har smeltet. Dette for at vi skal slippe å gå mer på vei. Det ser ut som det kan smelte en del i uken som kommer, da er mulighetene våre mye større for å holde den opprinnelige ruteplanen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne dingsen er genial. Kartmåler.

Andrea fortalte meg om et bedre måltid hun delte sammen med våre tidligere medelever fra folkehøgskolen, Cecilie og Christina, som bor her i Alta. Disse to snille damene stilte også opp på flyplassen i dag og hjalp oss med hunder og hundebur tilbake til hotellet.
Her har vi pakket sekkene med nytt depot, og Andrea oppdatert meg på hennes funn av snø, og om eventuelle nødplaner vi har. Nå ligger vi i en hytte på Camp Alta, og gjemmer oss for regnet ute. Det er godt å endelig ha hundene med oss på tur! Nå er vi fulltallige ??

Km: 6,5 langs vei
Camp: hytte på Camp Alta