19.06 Dag 15 – på med fjellstøvler

Mandag

Andrea skriver:

Dagen startet med regnvær, og det fortsatte utover dagen. Et stykke på trafikkert bilvei før vi svingte av og til Gargiaveien men mindre trafikk. Vi var flinke med pauser selv om det regnet. Middagen fikk vi heldigvis spise inne på Gargia fjellstue, før vi tok fatt på grusvei og noen høydemeter opp på vidda igjen. Med fjellstøvler!

Vi møtte en gjeng med engelskmenn som kjørte bil oppover grusveien. De måtte stoppe ved første snøfonn, men ingen problem å gå over til fots.

Hundene har vært flinke og kom seg kjapt inn i rytmen med gåing og pauser. Det lysnet og ble fin sol akkurat når vi skulle sette opp telt, deilig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

PS: flere bilder kommer

Km: 26 , bilvei og grusvei
Camp: vidda over Gargia fjellstue

 

4 kommentarer til “19.06 Dag 15 – på med fjellstøvler”

  1. Tenker det var godt å komme vekk fra asfalt og skifte til fjellstøvler. Ser dere er på ca 450 moh nå. Håper ikke snøen blir problem. I morgen skal dere opp til litt over 500 moh før dere skal nedover mot den velkjente:) plassen Solulovuopmi (375 moh). Været i morgen ser litt bedre ut med skyet og opphold frem til ut på kvelden da det atter blir regn. Sove godt og god tur i morgen:)

  2. godt å høre at hundene er på plass og får kjenne på turgleder. God tur !

Det er stengt for kommentarer.