21.06 Dag 17 – Snø

Onsdag

Andrea skriver:

Jeg frøs i natt, Hilde også. Våknet og så at teltduken var i god bue ned mot innerteltet. Det var snø som hadde lagt seg der. Etter litt surmuling tok vi på litt musikk og sang i kor mens vi pakket sakene og rev Camp, humøret ble mye bedre med det samme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blåste mer og mer etterhvert som vi forflyttet oss på vidda. Ingen plass å søke ly til matpause, og derfor altfor kaldt til å stoppe langs postveien. Vi fant heldigvis en liten gamme hvor vi fikk litt fred fra vinden og kunne få i oss lunsjen. Vi var begge kalde og blaute etter bekkekryssing, snøvandring og regn/sludd/snø om en annen. Vi hørte med kompisen vår, Johan, om det var mulig å overnatte på noen hytter vi hadde spottet på kartet. Disse var dessverre låst. Men fikk raskt inn ny melding om at det var ledig campinghytte på Masi ved bilveien (93), hvor han hadde ringt og sjekket for oss ? så snill! Vi tok en rask beslutning etter sitat fra Hilde: «dette e’kje gøy lengre». Jeg var veldig enig. Vi konkluderte med at det kan være mer behagelig å gå Norge på langs.

Nå er vi alle fire varme og gode i ei campinghytte på Masi. På grunn av turen ned fra vidda til Masi (7’5 km i feil retning) blir det noen lange gode etapper på asfaltvei de to neste dagene før vi er fremme i Kautokeino.

Km: 16 km på postvei

Camp: campinghytte Masi

3 kommentarer til “21.06 Dag 17 – Snø”

  1. jaja jenter- dette er Norge! Nå har dere hatt en skikkelig prøve på utholdenhet og styrke- flott å se at dere står på og går videre. Håper det bedrer seg med været imorgen.

  2. Det er surt på vidda i sånt vær. Viktig å gjøre riktige valg i tide og det gjorde dere idag. Takk til same Johan som ordnet med overnatting:). Blir to lange dager på asfalt, men det klarer dere. I morgen blir det mindre nedbør, men fortatt bra vind fra nord, heldigvis i ryggen:). God tur videre……:)

Det er stengt for kommentarer.