22.06 Dag 18 – Tilbake på asfaltvei

Torsdag

Andrea skriver:

Vi gjorde et lite forsøk på å haike sekkene i dag, men ingen stoppet for oss. Så da bar det avgårde med full oppakning. Det blåste og var bra kaldt. Jeg måtte krype til korset og gå med primaloftjakken i tillegg til skall. Ekstra kaldt i pausene, da det ikke var mer klær å ta på. Hilde var tøffere en god stund, men heiv på seg jakken hun også etterhvert!

Kaldt – men lurer frem et smil for kamera
Flate strekninger i dag
Vi morer oss med Stedsnavn i Finnmark langs veien 

 

Det tærer på kreftene og humøret å være kald hele dagen, men jaggu klarte vi å traske hele 30 km. Da har vi «bare» 30 km igjen til Kautokeino i morgen ??

Km: 30 på asfaltvei

Camp: Sør for Karasjok-krysset

10 kommentarer til “22.06 Dag 18 – Tilbake på asfaltvei”

 1. Off, håper dere får bedre og varmere vær snart! Heier på dere! Stå på ? Litt av noen stedsnavn, det ser ut som de har bommet litt på «tastaturet» da de skulle bestille skilt?

 2. Godt jobba idag:). Stå på og hold humøret oppe. Morsomme stedsnavn:). Vi håper dere får noen solgløtt i morgen. Her i Bergen ble det idag sattt ny juni rekord…. det har regnet hver dag til nå i juni:). Sove godt og god tur til Kautokeino i morgen.

  1. Det var mye regn, vi får være glad vi slipper unna enn så lenge! Håper godværet kommer til sør, gjerne når vi også er der ?

 3. Heia heia dokke! Ja det må vel gå mot bedre dager og mer vennlig vær. Sannelig e dokke goe! Klemmer te begge to- nei alle fire!

 4. Har nå lest høyt til Jorunn. Kjører på asfalt fra Kristiansand til Lyngdal med vindusviskerne på.
  Dere er helt rå som går på tilsvarende vei. Smil og le til hverandre??????? Det hjelper utrolig på humøret. Har prøvd det. Klem til dere begge ❤️ ???☀️?☀️☀️☀️☀️☀️☀️?

 5. Tøffe jenter er dere??St.hans været her er sidelengs og vått. Bålet er i år i peisen?God tur videre både til to og firbeinte??????

  1. Hører været hjemme ikke er noe å skryte av, høres mer behagelig ut med peisen inne ja ? takk! Kjekt at du følger med

Det er stengt for kommentarer.