23.06 Dag 19 – Kautokeino

Fredag
Hilde skriver:

Heldigvis ble det ikke like kaldt i teltet som vi hadde fryktet i natt, og vi startet nokså uthvilte på dagens etappe. Ivrige etter å rekke posten i Kautokeino før stengetid, tok vi fart fra kl 06.45! Etter 10 km skulle vi til å spise lunsj. Vi tenkte vi kunne gjøre et par forsøk på sekkehaik, selv om vi hadde mistet litt av trua etter gårsdagens fiasko. På første forsøk stoppet en snill nordlending og tok med seg Rock og Kurt Josef resten av veien til Kautokeino. Vi svevde, og de resterende 20 kilometrene fløy vi nesten. Solen skinte på oss og gjorde rastepausene levelige og koselige igjen – det gjorde godt.

Endelig varme!
Tuva har også vært veldig kald, men nå nyter hun solen til det fulle 

Vi nådde posten hvor vårt neste depot lå, og vi var innom en butikk? Vi har fått oss rom til alle 4 på Kautokeino Villmarksenter. Nå skal st.hans feires med Grandiosa, brus, smågodt og en vin fra depotet! I morgen går ferden videre inn mot Reisadalen og inn på stien ??

Til ettertanke; nå er det «bare» 100 dager igjen til vi tenker å være fremme med Lindesnes ??

km: 30 på asfaltvei

camp : leilighet Kautokeino villmarkssenter

4 kommentarer til “23.06 Dag 19 – Kautokeino”

  1. Blir noen spennende dager nå opp Reisadalen. Elver med mye vann skal forseres og usikkert om dere kan følge løypen over fjellet til Finnland pga snø (mest sannsynlig kan dere ike det). Da er det bra dere har sett på alternative ruter selv om ikke alt er helt i boks med de. God tur over Finnmarksvidda sør mot Reisavasshytta idag:)

  2. Hei Hilde.
    Vi er innom og ser hvor du er nå, vi liker å se på bilder fra turen din. Mange savner deg og vi snakker mye om hvor du er nå. Nå begynner barna å avvikle ferie, vi rydder på veggene og idag lager vi plakat til de som skal begynne på ekorn ( mange pokemonfigurer selvfølgelig).
    Vi håper du har det bra!

Det er stengt for kommentarer.