30.06 Dag 26 – Finland

Fredag

Hilde skriver:

Da var vi endelig komt oss til Kilpisjarvi i  Finland! Vi sto opp ekstra tidlig i dag, i håp om å rekke en butikk, samt reisen fra Storslett var ikke helt i boks så vi tenkte det var godt med litt ekstra tid. Kl 06.55 var vi i gang, og 13.45 rant vi inn dørene på Spar Storslett for å kjøpe boller og godteri! Tror det var godt for Andrea å tenke på noe annet enn vonde blemmer.

Vi måtte en tur nedenom i Kjelleren før vi kom oss til butikk på Storslett

Vi hadde nå ordnet oss med Nordreisa taxi som transporterte oss til kilpisjarvi, innom Helligskogen vandrerhjem som hadde vært så snille å tatt vare på depoet vårt.

Nå sitter vi stappmette etter en nydelig middag, nydusjet og oppdaterer hjemmeside, leser kart og pakker sekken med påfyll av mat og utstyr. Vi fortsetter ferden i morgen og sparer den planlagte hviledagen her til litt lengre ut i delmålet.

Km: 18 på vei

Camp: Kilpisjarvi vandrerhjem

Én kommentar til “30.06 Dag 26 – Finland”

  1. hei jenter! godt å høre fra dere igjen- og at avbrekket på kontakt ikke var verre enn dårlig dekning. Det var lurt at dere gjorde det valget- ikke greit å møte full vinter på fjellet. Besta og Kåre følger med og ønsker fortsatt god tur.

Det er stengt for kommentarer.