02.07 Dag 28 – Tilbake i Troms

Søndag

Hilde skriver:
Etter en tung gårsdag var det godt å endelig føle seg skikkelig uthvilt. Vi gikk fulle av mot avgårde opp i fjellene. Det var veldig varmt i dag, men med en fønvind som hjalp oss bli kvitt myggen. Etter en liten rast ved Gappohytta begynte utfordringene; stigningen, snøen, elvene (som rant i alle retninger!) og etterhvert tåke som fulgte bak oss. Det var litt som å ha fanden bak seg, så vi gikk på oppover. Det ble et blodslit, særlig å holde farten på snøen, som føltes som å løpe på tjukkasen i gymtimen på skolen.

Tåken på vei opp bak oss
Mye snø i fjellene
Andrea i Norge, jeg i Sverige

Vi var oppe på nesten 1000 meter, det var det ikke annet enn snø og stein. Så vi måtte nesten bare gå til det dukket opp en potensiell teltplass. Så etter nesten 14 timer på tur kunne vi endelig sette opp teltet og krype i posen, akkurat tidsnok før regnet traff duken.

Km: 22-23 på sti og snø
Camp: telt mellom Gappohytta og Rostahytta, på toppen av Isdalen.