04.07 Dag 30 – Nye veivalg

Tirsdag
Andrea skriver:

Vi stod opp kl.8 og sjekket været. Hilde hadde allerede vært ute i natt på dovisitt og lurte på om hun fremdeles drømte da bakken var hvit. Smeltet heldigvis rask utenfor hytten, men la seg mer i høyden. Fortsatt tåke…vi fikk til slutt litt dekning på mobilen og Kenneth fikk sjekket om der var mulig å gå rundt fjellet. Vi skulle egentlig over på 1000 meters høyde med en veldig stor elv, og uten god sikt er det veldig risikabelt.

Vi pakket sammen alle fem, Rachel tok heller ikke sjansen på å krysse fjellet i dag.

Vel nede i dalen kom vi i prat med to hyggelige karer, Morten og Harald, som var utenfor å fikset på en hytte. Det viste seg at dem hadde fire hunder og var mer enn glad for å kunne gi oss skyss til Øverbygd. Harald tok oss ned og slapp først av Rachel som skal haike til Narvik. Tøff jente! Vi ble sluppe av i veien mot Dividalen. Etter en liten stund med trasking kom plutselig Morten kjørende forbi sammen med sin datter han hadde nettopp hentet i Øverbygd. Morten og Karoline ville kjøre oss lenger inn i dalen så vi slapp asfalt, noe vi ikke klarte å takke nei til. De hadde til og med kanelgifler til oss! Vår favoritt!

De tapte kilometerne skal vi ta inn en annen plass. Noe vi alle syntes var en grei deal. Gikk noen kilometer på sti og satt opp telt for kvelden.

Km: 22 på vei og sti
Camp: Telt i nærheten av Anjavasshytta

Én kommentar til “04.07 Dag 30 – Nye veivalg”

  1. Dere møter mange kjekke, hjelpsomme mennesker på turen.
    Ikke rart de vil bidra med hjelp på ferden når de møter 2 så positive , spreke og flotte jenter!
    Flotte bilder av flott natur 🙂

Det er stengt for kommentarer.