05.07 Dag 31 – 1 måned på tur

Onsdag
Andrea skriver:

Startet ut kl 09.40 i dag. Fin sti og terreng inn Anjavassdalen langs Anjavasselva før en liten høyde over til Vuomahytta. Her var planen å spise middag og ta 6 km til litt nærmere mot Gaskashytta. Med kald vind og en værmelding som viste fare for snø, var hytta litt for god til å forlate. middag og en liten tår rødvin feiret vi en måned på tur ??Mett og varm legger vi oss tidlig (kl.21) slik at vi kommer i gang tidlig i morgen, en lang etappe foran oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Km: 15 på sti

Camp: Vuomahytta (DNT)

4 kommentarer til “05.07 Dag 31 – 1 måned på tur”

  1. Jeg gleder meg til hver oppdatering ? Kjempe kjekt å følge 2 flotte jenter på tur. ? Dokker e goe ?
    Stå på videre!

  2. Flotte, tøffe jenter!
    Alltid kjekt å lese oppdateringer og følge dere på kartet!

Det er stengt for kommentarer.