06.07 Dag 32 – Nesten 3 mil

Torsdag:

Andrea skriver :

Opp klokken fem og avgårde klokken 07, klar for å ta mange kilometer. Mye snø på 900 høydemeter, litt tyngre å gå i men det funker. Middagspause i kjente trakter på Gaskashytta. Her har vi vært med hundespann en gang i tiden.

Vi fortsatte videre 12 km mot Altevasshytta. Mine bein fungerte fint, mens Hilde hadde en del vondter. Håper det hjelper med en god natt søvn og at hun er klar for nye kilometer i morgen ??

Altevasshytta
Utsikt Altevann

Km: 29 på sti

Camp: Altevasshytta (DNT)

6 kommentarer til “06.07 Dag 32 – Nesten 3 mil”

 1. Det var masse spennede og kjekk lesing. Godt å se at dere gjør gode og kloke vurderinger underveis:) og at dere fortsetter å treffe kjekke folk. Med en god natt søvn og solid frokost i morgen er jeg sikker på Hilde sine bein er uthvilt og klar til morgendagens etappe fra Altevasshytta til Lappjordhytta. En tøff etappe for tøffe jenter. Turen er på ca 25 km og over fjell på nesten 1000 moh. Får håpe det ikke er for mye snø i høyden. Det som er bra er at det er meldt strålende vær:). Mange som følger dere på Spoten og selv blir jeg godt kjent i områdene dere går i med å sammenligne spoten med ut.no kart. Kjekt det. God tur i morgen:)

 2. Er så imponert over dere!
  Det er godt å lese at dere vurderer alternativer, når ruten blir utfordrende. Godt for ho mor 😉
  Håper snøen smelter fort nå når finværet kommmer i Nord!
  God tur videre jenter- heier på dere <3
  Veldig fine bilder dere sender med!

  1. Takk mamma ? Vi håper også at snøen smelter og at det blir finere å gå

 3. Enig Tor Øyvinn, vi følger med og så er det ekstra kjekt når vi får de fine rapportene og bildene. Forstår etter hvert at å gå Norge på langs ikke bare er å gå….. :):) Lykke til med nye etappe i dag tøffe jenter:)

 4. Alt dere har opplevd og alle vurderinger og valg dere må ta underveis. Imponerende. Kjekt å følge dere. Lykke til med ferden videre. Klem til dere begge fra tante Aase

Det er stengt for kommentarer.