09.07 og 10.07 Dag 35 og 36 – Hviledag

Hilde skriver:

Søndag

Vi fikk tilbringe hele dagen sammen med Ingrid ? Etter en god frokostbuffet på turiststasjonen pakket vi sekken til Ingrid full av mat og tok en tur med «Linbanan», en stolheis opp på en topp like bak Abisko. Nydelig utsikt! Her fant vi fram en herlig rekelunsj etter mitt store behov ? Reker med utsikt kan anbefales!

Det gikk stort sett i mat, drøs, mimring fra tidligere turer oss tre sammen, og planlegging av hvor og hvordan Ingrid kan møte oss igjen senere på turen ? Ingrid måtte reise hjem igjen på kvelden, da satt Andrea og jeg igjen og forberedte litt videre på turen og redigerte film.

Mandag

Vi reiste tidlig i morges ned til Narvik med buss, Andrea, Sandy, Tuva og jeg. Der ordnet vi med ny ormekur i passene til hundene på vererinærkontor, handlet litt nytt utstyr og hentet ut depot sendt fra Kenneth ? Så tok vi imot Harald (Hildes lillebror) og Sigurd Jonas (Andreas gode venn fra Aurland)! Vi tok toget sammen tilbake til Abisko. De skal gå sammen med oss den kommende uken, vi gleder oss veldig over selskap ? Kvelden har gått med til fiksing og planlegging, pakking og litt vin?

2 kommentarer til “09.07 og 10.07 Dag 35 og 36 – Hviledag”

  1. Hei alle sammen! Godt å høre at dere fant hverandre- og nå kan feire gjensyn med familie og venner. Håper det blir en noe lettere tur sørover og slipper så mye snø og kulde. Fortsatt god tur hilsener fra oss to på Sola!!!!!!

  2. Hei:). Tenker det har vært godt med 2 hviledager, besøk av Ingrid og storbybesøk i Narvik. Kjekt med selskap av Harald og Sigurd Jonas på tur neste veke. Ser ut som det kan bli litt blanda vær, starter med litt sol og så blir det nok en del regn gjennom veka også. Siden dere er litt utenfor E1 nå er jeg litt usikker på ruta videre, men regner med dere er tilbake på norskesiden ganske snart. Kanskje dere kommer inn på norsk side ved Conojarvihytta? God tur videre og overnatting på hytter er sikkert godt på de mest regnfulle dagene:)

Det er stengt for kommentarer.