11.07 Dag 37- Besøk

Tirsdag

Hilde skriver:

I dag startet vi alle 6 stk i vårt utvidede turfølge fra Abisko kl 10. Vi entret den populære stien Kungsleden og fulgte den et stykke opp i en dal. Veldig flott terreng og strålende sol! Og ikke minst godt lag

? tror vi alle var fornøyde med at naturen ikke gav større utfordringer, for vi hadde nok med det sekken ga oss. Da det var tid for middagspause begynte det så smått å regne. Men det var egentlig greit, for det likte ikke den stadig hissigere myggen så godt. Så vi fikk spise og drikke nesten i fred? utrolig gøy at Harald og Sigurd Jonas vil være med oss et stykke på vår ferd! Vi synes det er koselig med besøk, litt forandring i hverdagen. Vi satte opp telt i regn, men alle var med godt mot, varme, mette og trøtte.

Km: ca 18 på sti
Camp: telt langs stien etter hyttelandsbyen mellom abiskojaurestugorna og unna allakasstugorna.