15.07 Dag 41- Dagen derpå

Lørdag

Andrea skriver:

Vi karret oss ut av sengene i dag til kl 10.00, etter 8 gode timer med søvn og hvile for beina. Det var vondt å ta de første stegene ut på gulvet, men det kom seg etterhvert. Vi fikk alle på oss fjellstøvlene som fortsatt var godt våte etter gårsdagen ( men tørre sokker!). Den første kilometeren gikk vi sammen før Sigurd Jonas, Harald og hundene skilte lag og gikk stien som skulle føre dem til Skjombotnen og deretter tilbake til Narvik og fly sørover. Hundene skal få noen dagers pause, de kommer tilbake i Sulitjelma.

Jeg og Hilde fortsatte ferden videre mot Paurohytta. Litt rart å bare være oss to igjen, uten besøk og uten hundene. Hilde kjente litt på hjemlengselen, men er dessverre «stuck» med meg enda en god stund ? Vi føk over høyden og videre inn i en ny dal, regnværet med vind ble med oss videre og gjorde det ganske utrivelig og kaldt. Tross været var Hilde virkelig i slaget og gikk store deler av dagen i front. Heldigvis gikk vi på en koselig liten bu ved navnet Baugebua, perfekt til oss som trengte en middagsrast med le for vind og regn. Jeg var veldig kald, og hadde det ikke vært for Hilde ville jeg fremdeles sittet der inne. Men vi kom oss ut igjen og videre helt til Paurohytta!

Baugebu og middagspause

Km: 23 på sti/snø
Camp: Paurohytta (DNT)