16.07 Dag 42 – Dagen derpå derpå

Søndag

Hilde skriver:

I et forsøk på prøve og snu klokken litt tilbake til normalen fra i går, var vi i gang kl 11.15. Det startet bra med vær og humør, men utfordringene lot ikke vente på seg i dag heller. Vi har krysset vann og elver på alle tenkelige måter i løpet av dagen, først med en robåt (takk og pris for den, vi trodde vi måtte svømme), krøpet over en skeiv og halvveis ødelagt hengebro, vadet flere store elver, balansert over snøbrorer og gått over ei elv med bro bare halvveis over (måtte vade resten).

Været snudde fort etter start, og skulle for 6. dagen på rad ikke være på lag med oss, det regnet og blåste så mye at vi ikke kunne sette oss ned før kl 18 på kvelden (med unntak av en liten rast i en steinhule kl 15). Det som holdt oss gående var nøtter og Eat natural barer, det som kunne inntas i fart. Jeg lurte på et tidspunkt på om jeg skulle bry meg å bøye meg ned for å plukke opp en peanøtt jeg mistet på bakken. Men jeg regnet fort ut at energien jeg måtte bruke på å stoppe og bøye meg var mer enn jeg fikk igjen i den nøtten. Jeg gikk videre.

Men de siste timene før hytten kom godværet og humøret steg betraktelig. Veldig slitne og vonde i beina, men veldig glade for å kunne sove inne og tørke klær i natt også.

 

Km: 25 på sti, snø og vann

Camp: Røysvatn hytte (DNT)