20.07 Dag 46 – Påskestemning

Torsdag
Andrea og Hilde skriver:

Våknet uthvilte på hytta og ble overrasket med banan og litt appelsinjuice til frokost av familen som sov i naborommet. Turisthyttene i Sverige har ikke betalingsfullmakt eller noe form for å betale med kort, noe som var nytt for oss. Heldigvis kunne den snille familen på tre, Jimmi, Frida og lille Alma, låne oss noen kontanter vi kan ha med videre for å kjøpe mat. Vi ville ha lettest mulig sekker dette delmålet og kuttet mye mat for heller å kjøpe på hytter underveis. Takket være dem har vi nå muligheten å kjøpe mat og ikke komme utsultet til Sulitjelma!

Alt vi fikk av den snille familien
Alma hadde tegnet til oss

Dagens ettappe gikk i nydelig terreng og strålende vær. Vi nøt endelig en dag hvor vi ikke måtte gå kliss våte, kunne spise mat hvor og når vi ville, og ikke minst tisse når vi måtte tisse. Halvveis på dagen entret vi Padjelanta nasjonalpark. Vi kom ganske langt i lett gått terreng med mye plank på myrene og broer over elvene.

Følte vi var på påskeferie!
Godt at Tuva og Sandy har ferie i Norge

km: 27 på sti

camp: telt ved stien på vei ca 6 km før Låddejåkkstugan