23.07 Dag 49- Innspurt mot hviledag

Søndag

Andrea skriver:

Vi startet ut kl 08.30 etter en natt med mye regn. Vi trasket videre veldig klare for en hviledag i morgen, men det gikk litt trått. En lang lunsj/middag ved Soriushytta med solings i hytteveggen måtte til.

Vi våknet brått av at det kom en kar traskende mot oss. Og det var et virkelig kjent fjes, det var jo Gaute! Gaute er en god venn av oss begge som vi studerte friluftsliv med i Elverum. Han skal bli med oss på neste delmål fra Sulitjelma til Umbukta. Han klarte jaggu meg å overraske oss en dag tidligere oppe i fjellheimen, morsomt! Det var god trekkhjelp og motivasjon for å komme oss ned til Sulitjelma.

Her blir det etterlengtet hviledag på Sulitjelma Turistsenter, med henting av depot, spising av mat og soving i seng.

km: 23

camp: Sulitjelma turistsenter

 

 

2 kommentarer til “23.07 Dag 49- Innspurt mot hviledag”

  1. Har lest om dagene dere har hatt gjennom Sverige. Dårlig vær har det vært mye av og da er det ekstra tøft i fjellet. Godt at det finnes sjokolade å få kjøpt midt på fjellet. Ønsker dere en flott tur videre sørover. Spent på deres opplevelse av Bjørgefjellet.

  2. Så gøy å lese blogg og se video! Dere er flinke!! 🙂 Stå på og god tur videre! 🙂

Det er stengt for kommentarer.