17.07 Dag 43 – Uplanlagt hviledag

Mandag

Hilde skriver:

Planen var å gå videre i dag, men vi bestemte oss ganske raskt at det var veldig nødvendig med en hviledag. Kroppene er veldig slitne og vonde etter tøffe dager i surt vær. Hilde hadde ikke fått sovet skikkelig på grunn av smerter gjennom natten, men kom seg til morningen igjen. Jeg var i koma og våknet i samme stilling som jeg sovnet i, men fortsatt veldig sliten. Beina våre er veldig opphovnet og har nok godt av horisintal stilling i noen timer til. Vi lytter til kroppen og hviler litt ekstra.

Dagen startet med å studere kart og ruten videre til Sulitjelma, og morgendagen blir tøff med flere store elver som må krysses. Videre er det mye broer som kan gjøre dagene mye bedre! Sparer mye tid og krefter, en elvekryssing kan fort bli opp mot 30-60 minutter ekstra.

Siden det ble en ekstra dag på Røsvatnhytta måtte vi rasjonere en del på maten. Vi gjorde minst mulig: en rask vask i elven med såpe vi fant fra hytten, bøker, yatzi, tøying og spise det lille vi kunne unne oss av mat. Vi er begge fremdeles sulten, så det blir tidlig kveld! God motivasjon til å stå opp i morgen for å spise havregrøt.

km: 0

camp: Røysvatn hytta