24. og 25.07 Dag 50 og 51 – Hviledag og på’an igjen

Mandag og tirsdag

Hilde skriver:

Vi hadde en svært etterlengtet hviledag i en koselig campinghytte på Sulitjelma turistsenter. Tusen takk til våre ihuga følgere, tante Sissel og Jorunn som har sponsa oss med dette oppholdet? vi henta ut depot på butikken og kjøpte masse god mat, deriblant grillmat til middag. Vi hadde litt jobb å gjøre på hjemmesiden, redigere film, vaske klær og spise. Det ble en veldig hyggelig kveld med vår nye gjest Gaute, med planlegging av nytt delmål, vin og mer mat ?

Nå er vi så smått komt i gang å gå delmål 7. Det ble sein utsjekk, og eieren av campingen kjørte oss til der vi slapp ruten før hviledagen. Vi startet ut i shorts og T-skjorte, så nydelig vær. Men det tok ikke lange tiden før vi var omringet av en sverm med monster-klegg og et par tusen mygg. Det gjorde det rett og slett litt utrivelig, spesielt å stoppe opp. Vi fikk likevel til å nyte natur og utsikt i fart.

Utsikt mot Junkerdalen nasjonalpark

 

Det er gøy med besøk! Gaute er virkelig en ressurs for oss, i tillegg til svært hyggelig lag på turen og en god dose humørspreder og inspirator. Det virker som Andrea synes det er greit at noen andre tar over å drøfte alle spørsmålene mine for en stund. Og jeg er svært takknemlig for at han har fiksa min hullete turbukse og impregnert klær og sko.

Delvis på grunn av kleggen, men også sein natt og lite søvn, kom vi oss ikke så langt som planlagt i dag. Vi ente opp å evakuere inn på ei hytte etter noen timers gange, og her blir vi til i morgen, i håp om å få sove litt mer innendørs, vekk fra varmen og myggen.

Km: 7 på anleggsvei og 10 på sti (totalt 17)

Camp: Calaveshytta/Tjalaveshytta (DNT)

7 kommentarer til “24. og 25.07 Dag 50 og 51 – Hviledag og på’an igjen”

  1. Hallo igjen ! Det var godt å få kontakt med dere – føltes så lenge siden sist. Kjenne godt til de små/store » innbyggerne » i nord Norge—- de kan være en sann plage. Høres ut for at Gaute har vært til et kjærkomment selskap- hils ham fra meg! Nå runder jo dere hallveis— fantastisk, god tur videre! Mange varme hilsener fra besta til dere alle!!!!!

    1. Ja kjekt å kunne oppdatere dere der hjemme om ferden? Ekskra kjekt når dere kommenterer, det gir oss motivasjon til å fortsette!

  2. Veldig kjekt å lesa at dokke klare dokke så bra ? dokke e goe! Blei litt bekymra når d va så langt opphold uten lyd ? nyt innendørs soving uten mygg og klegg ?

    1. Takk for det Malin ? Hehe, ja det va lenge uten dekning! Men du kan se på spoten at me bevege oss, det e jo et slags livstegn?

  3. De store/små «innbyggerne» som dokk treff på var mine sambygdinger i tidenes morgen ! De må behandles med omtanke ??da blir dokk til venns med de og de slutt med plaginga !! Æ har aldri hadd problema med de — de hater mæ ☹️ God tur videre ??????

  4. Å det skulle du tipsa meg om tidligere Rikard, nå skal eg snart opp til disse «innbyggerne» ?- men glede meg veldig til å få gå sammen med Hilde og Andrea noen dager uansett?

  5. Kjekt å følge dere på ferden. Dere er kjempego!!! For noen tøffe jenter dere er. Stå på videre. Klem fra tante.

Det er stengt for kommentarer.