8 kommentarer til “Filmsnutt delmål 6”

 1. Kjekt å følge dere på nett her i pøsregnet på Hjelmeland, selvom det hadde vært kjekkest å kunne gått der selv ?? mange fine bilder ?? god tur videre ønsker æ dokk ??

  1. Kjekt at du følger med ? Ja vi nyter naturen og tilværelsen her i nord, når vær og mygg tillater det ?

 2. Ja nå var det jammen mye inntrykk, og at dere oppi alt klarer å vise oss så fantastiske bilder/film. Er kjempestolt/rørt mor og ekstra stolt av Harald som ikke tok hint om at dette ville bli en tøff etappe være med på og gjennomførte med glans:)

  1. Ja Harald besto alle tester med glans, det sto ikke på innsatsen fra hans side ? Hjalp til og med storesøster å bære litt av hennes ting?

 3. Flink å redigere film og fin musikk om stril på tur:). Dere har hatt mange utfordringer med dålig vær, tåke, kulde, elvekryssinger, nediste robåter, mygg, lange dagsetapper og lite mat. Men dere løser det fint. Kjekt med besøk av Harald og Sigurd Jonas og selv om det var litt ruskete vær. De vil nok huske turen enda bedre pga av det og med spenstige elvekryssinger, mygg, solgløtt og kor godt det er å overnatte i varm hytte når det er kaldt og det regner og blåser ute:). Veldig bra dere skriver et innlegg for hver dag. Blir omtrent som en dagbok som dere kan minmre om senere og kjekk lesing for alle som følger med dere.:) God tur videre.

 4. Er så gøy å lese nye innlegg og flotte filmsnutter som dere legger ut 🙂 Selv om drømmene mine den siste tiden har kun bestått av STORE elver !
  Nå ser det ut som det værste elvene er passert 🙂
  Stå på videre jenter! Er stolt av dere begge <3

 5. Veldig kjekt med film og fine bilder samt hva dere skriver.. Vi følger med to tøffe jenter i strid med dårlig vær, strie elver og mye mygg. Nå ønsker vi dere god tur videre og gjerne med noe bedre vær og mindre mygg.

Det er stengt for kommentarer.