26.07 Dag 52 – Kleggorama

Onsdag

Hilde skriver:

Dagens plan var å ta innersvingen på kleggen med å prøve å dele opp dagen og hvile når den er på sitt mest intense. Vi begynte å gå fra hytten kl 8. Det tok en halv time så var vår «venn» i hælene på oss igjen. Vi gikk på litt for å komme fram til en hytte noen kilometer unna. Her bestemte vi oss for å hvile litt og spise middag. Litt flaks har vi siden vi nå er i Norges tetteste DNT-hytte-nettverk, og kan gjemme oss innendørs for kleggen. Svermen av klegg sto igjen utenfor og hamret på døren, vi var trygge inne alle 4. Vi fikk ca to timers hvile, og var klar for å gå videre fra Coarvihytta kl 19.  Turen gikk i lettgått og flott terreng. Kleggen hadde lagt seg, nå var det bare myggen igjen. Vi gikk til dagens km-mål var nådd kl 01 på natten. Krøp inn i teltet og sovnet rimelig fort.

Konkurranse: hvilken film spiller Gaute en scene fra her?
Andrea går og bærer på masse mygg

km: 25 på sti

camp: telt ved Låggejåhkå (elv), langs Balvatnet

3 kommentarer til “26.07 Dag 52 – Kleggorama”

  1. Å bli kvitt en liten hissig «nordlending» er ikke lett når de har funnet sæ et koseemne trofaste de kan vær ☹️☹️ Nærmer seg at hu mor Reidun entrer nettbrettet som turvenn ?? hu kviskret mæ i et øre (det æ hører dårligst på) at hu håpte å få overta lasset (ryggsekkene) en bra stund ?? skal bli artig å få sjå bevis ?? flotte bilder fra turen, fortsett med det. God tur videre ??

  2. Hm… Den konkurransen var ikkje lett syns, men eg lurer veldig på svaret! Mulig å få eit hint? ?

    1. Flere hint kan du få: disney, dyrerike, kongelig. Klarer du det da kanskje? ?

Det er stengt for kommentarer.