27.07 Dag 53 – Kleggen gir søvnmangel

Torsdag

Andrea skriver:

Tidlig oppe for å unngå kleggen og myggen, vekkerklokka ringte kl 04.30 etter 3  timer i posen. Alle trøtte i trynet, men klar for å unngå den verste tiden med klegg og mygg. Myggen stod klar og dunket på teltduken, og ønsket oss en god morgen.

Gikk til Argaladhytta og tok middagspause etterfulgt av en aldri så liten hvil på en times tid. Klegg og mygg var ikke like intens så vi gikk videre istedet for å vente til seine på kvelden slik som i går. Gaute er godt selskap og sprer mye godt humør. Hilde setter pris på de gode samtalene med drøfting av alle mulige slags tema. Jeg liker å koble av innimellom og nyte naturen, mens Hilde og Gaute skravler ? Han hjelper oss med alt mulig, og bærer med seg massevis av sjokolade! Vi er superfornøyd med selskapet.

Veldig fin tur nedover dalen til Trygvebu. Videre noen kilometer på grusvei før vi satt opp teltet i 23 tiden, veldig klar for soveposen kan du si.

Km: 23 på sti og 5 på vei (totalt 28)

camp: telt langs veien mellom Trygvebu og Graddis