28.07 Dag 54 – Saltfjellet Hotell

Fredag

Hilde skriver:

Vi fikk hele 6 timer søvn i natt, og følte oss mere opplagt enn på lenge i det vekkerklokken ringte. Med en god frokost og god hjelp av Gaute til å ta ned telt, var vi klare til å gå kl 07.10. Motivasjonen i dag var overhengende overnatting på hotell, spandert av vår kjære depot-ansvarlig, Kenneth (og Hildes kjæreste)! Tanken på restaurant-middag og hotellfrokost holdt spyttproduksjonen i gang hele dagen. Det var nok det vi trengte for å holde oss på beina, det har ikke blitt mer enn 11 timer søvn de siste tre dagene. Heldigvis var det ikke mange kilometrene igjen, og både lette sekker og terreng.

En sval trekk holdt mygg og klegg borte stort sett hele dagen, og stemning og humør var derfor upåklagelig hos hele turfølget. Tuva og sandy virker likevel og være de som blir mest påvirket av lite søvn. Trøtte hunder er morsomt for trøtte turfolk. Vi passerte et vann med små bølger som skvulpet mot kanten, og fikk alle gode assosiasjoner av lyden. Andrea går ned på en strand for å filme, og hører et svært plask. Gaute er uti vannet på få sekunder. Vi kan ikke være dårligere enn besøket vårt, og hopper uti etter.

se videoklipp her:

P7280260

Utpå ettermiddagen ankommer vi hotellet, og vi får dusjet, vasket svette T-skjorter og spist en bedre middag som ikke ligger ferdig tygd i en pose. Tusen takk Kenneth, for denne bonusen midt i et delmål.

Km: 19 på sti

camp: Saltfjellet hotell, Lønsdal

Én kommentar til “28.07 Dag 54 – Saltfjellet Hotell”

  1. lørdagkveld og det har vært høytlesing for Kåre Det gleder oss å lese om de gode opplevelsene- virkelig velfortjent. Nå er det ikke så lenge til det blir et nytt medlem i turgruppa—- .Ha en fin tur videre- bare 1/2 delen igjen. Klemmer fra oss to!!!!!

Det er stengt for kommentarer.