29.07 Dag 55 – E6 over Saltfjellet

Lørdag
Andrea og Hilde skriver:

Hotellfrokost stod for tur, og den var nydelig! Den bestod av alt vi kunne tenke oss. Vi kom sent i gang fordi vi ble så mette, og fikk ordnet med skyss av sekkene til Polarsirkelsenteret. Vi startet på dagens E6-etappe i oppholdsvær. Tralten gikk i god flyt, og humøret var på topp! Muligens at det var Gaute som påvirket oss, han sprudlet nesten over så gøy det skulle bli med en dag på landeveien. Han løp i forveien og satte opp en langesone med sjokolade og vann, som vi tok i mot i fart (for å unngå unødvendig stopp).

Regnet økte på, og himmelen ramlet ned over oss. Kliss bløte gikk vi på for å holde varmen. Et kjærkomment syn møtte oss over Saltfjellet, Polarsirkelsenteret med tak over hodet! Hamburger, brus, vaffel, kaffe og sjokolade ble slukt på høykant mens regntøyet hang til tørk.

3 timer senere var vi på veien igjen, denne gangen med sekkene på ryggen. Siste biten gikk i nesten samme tempo og heldigvis med litt mindre nedbør. Bolnastua (DNT hytte) låg langs E6 og var akkurat det vi trengte. Inne i hytta var allerede Inger og Jan, som også går Norge på langs. Godt å komme inn til trivelige folk i oppvarmet hytte.

Km: 31 på vei
Camp: Bolnastua (DNT)

2 kommentarer til “29.07 Dag 55 – E6 over Saltfjellet”

  1. Kjekt å ha ein humørspreder som Gaute med seg når mil etter mil på våt asfalt skal unnagjøres:).

  2. Ser dere for meg der dere går i ? Kjørte jo nettopp den strekningen i ☀️
    Dere er gode.
    Har funnet ut hvor Nordli er. Følger dere og ser om det passer å treffe dere ?
    God tur videre ???

Det er stengt for kommentarer.