01.08 Dag 58 – Går mot ny hviledag

Tirsdag

Hilde skriver:

Litt vemodig våknet vi til vår siste servering med morgenkaffe av vår gode turvenn Gaute. Siste turdag med han på laget var kommet. Vi var likevel ivrige på å starte på dagens etappe, og sekkene var ferdig pakket på ryggen kl 07.10. Hviledag like rundt svingen!

Tuva og Sandy var mindre fornøyd med tidspunktet for å stå opp

Det regnet fra morgenen, og det var litt trått å gå. Vi satte kursen mot Sauvasshytta som låg midtveis på dagens etappe. Nesten tomme for energi (undertegnede spesielt), kom vi oss til hytta. En av de flotteste hyttene vi har sett så langt på turen. Her fikk vi i oss godt med mat og en liten powernap. Inger og Jan (Npl-ere) kom etter oss til ferdig oppvarmet hytte da vi skulle til å gå. Vi følte vi fikk restartet både kropp og sjel, klare for siste innspurt.

Gaute følger t-merkingen slavisk
Gaute er lei av våte sko og gjør det hele litt mer morro for oss

Det var utrolig godt å møte far Kolbjørn ved Umbukta fjellstue. Han kjørte oss til Yttervika camping i Mo i Rana, hvor mor Reidun sto i døren til ei nydelig hytte helt i fjæra. Mor hadde satt lasagnen klar i ovnen og fylte vin i glassene. Gaute og jeg klarte ikke å undertrykke et akutt behov for en dukkert i sjøen 3 meter fra hytteveggen. Her skal vi kose oss de neste dagene.

Yttervika camping helt ved sjøkanten
Herlig med besøk!

Nå er Livet er herlig!

Km: 24 på sti

camp: Yttervika camping, Mo i Rana

Én kommentar til “01.08 Dag 58 – Går mot ny hviledag”

  1. Kan tenka gjensynsglede va stor ❤️
    Kos dokke vidare, følge med for kver post ??
    Klem te dokk begge ?

Det er stengt for kommentarer.