30.07 Dag 56 – Kveldsmat og gitarspilling

Søndag

Andrea skriver:

Dagen startet ut fra Bolnastua kl 10. Stor og flott hytte like ved E6. Det var godt for beina å komme seg på sti igjen etter en lang dag på asfalt. Det ble ikke så mye regn som det var meldt, og vi fikk tatt småpauser uten å bli altfor kalde. Lettgått terreng og god merking gjorde dagen veldig fin.

Greit å ha Gaute til å finne stien i tåken- og bare traske etter

Middagspausen fikk vi i en koie 6 km før Virvasshytta. Med bløte sko og bukser var det godt å tørke seg litt før sjarmøretappen inn mot hytta. Vi kom tidligere frem enn planlagt og fikk nyte litt kveldsmat sammen med de andre gjestene på hytta. Jan og Inger var her også, og vi fikk høre fint gitarspill før leggetid. Utrolig fin plass! Her skulle vi gjerne blitt lenger.

Perfekt rom til to- og firbeinte på Virvasshytta

Km: 25 km på sti

camp: Virvasshytta (DNT)