Gjesteinnlegg: En slags oppsummering av delmål 7

Gaute skriver.

Det er med en takknemlig klump i halsen at jeg forsøker å oppsummere min (korte) tid med Norgesferden-jentene. Det har vært kos, glede, vondt, vått, villt og vakkert… Ofte alt på en gang!

En av de snillere vadene jentene koser seg med

«Å forlate hverdagens komfort er aldri negativt. I verste fall kommer du tilbake og verdsetter det mer. I beste fall finner du ut at du ikke trenger det.» ~Hendri Coetzee

For disse jentene finnes det ingen motgang uten medgang. Er det vind så man nesten ikke kan stå så er det helt konge: ingen mygg. Regner det så man knapt får puste : ingen mygg. Sol og varme til det uutholdelige, ja da jobber de med tæn’en (sommerbrunfargen)… De har visst glemt at de ikke skal innom noen strand på en stund.

Personlig har jeg et noe ambivalent forhold til turlivet her oppe i nord…

– Jeg er lei av laaange (tisse)pauser… Selv om det er veldig koselig å skravle seg bort.
– Jeg er lei av å være våt på bena… Selv om det er deilig å starte dagen med en svalt fotbad.
– Jeg er lei av skarre R… Selv om lite er koseligere enn å våkne til «Go’ må#$^en» (På norsk: God morgen).
Jeg er lei av å gå… Selv om det er utrolig tilfredsstillende å komme fremover.

Men mest av alt er jeg lei meg for at besøket (for denne gang) er over og jeg må finne mer effektive fremkomstmidler sørover…

Avslutningsvis finnes fire tips til dere andre som er for glad i disse flotte jentene til å holde dere hjemme:

1. Ta med alt du kan bære av sjokolade. Hvert ekstra gram du kan bære er verdt smilene du får i retur. (Nb. Helst Ikke ren melkesjokolade … det er visst kjedelig.)
2. Noe av humoren kan oppleves som intern… Hvis de ler, bare le med… (Det var sikkert morsomt).
3. Ikke bli skremt av matlysten… Etter kun få dager kommer du til å henge deg på.
4. Husk å klemme dem ofte! (Se hva som skjer…)

Blei sulten tell slutt je å…

Utrolig gla’ i dere, jenter… Jeg gleder meg til neste gang vi kan tusle sammen..

4 kommentarer til “Gjesteinnlegg: En slags oppsummering av delmål 7”

  1. Tusen takk for at du har vært turkamerat med jentene! 🙂
    Gøy å lese ditt blogginlegg!
    God tur sørover igjen 🙂

  2. God morgen! Med ny ruter og god teknisk hjelp, er jeg igjen «oppe og går»—– og kan kose meg med de god reportasjene fra turen. Takk Gaute for ditt bidrag både som tur inspirator og skribent. Ja de e någen flotte jenter!!!!!!Kjekt å se at familien er samlet!!!!! Ønsker dere alle god tur videre. hilsen bestå

  3. Veldig kjekt å treffa deg Gaute? Ikkje vanskelig å skjønne at du bidro med å gjøre delmål 7 for jentene spesiell. På hviledagen, som slett ikke er hviledag, (hvis noen tror det) så var det komplett kjemi i arb.fordelingen, eg blei så imponert?

Det er stengt for kommentarer.