04.08 Dag 61- Steikvasselv gård

Fredag

Andrea skriver:

Dagen startet ut med nesen plantet ned i bakken, vi er nemmelig hekta på småstein. Fine steiner, vel å merke. Jeg lurte med meg en til stein i samlingen. Vi har en avtale om å velge ut kun et par stk, og de kan byttes ut om vi finner finere.

Nydelig vær, litt klegg og litt mer mygg gjennom Speltfjelldalen med utsikt til Okstindan. Der vil jeg tilbake en gang! Massive fjell med flere små isbreer rundt.

Her må jeg tilbake en dag!

Kolbjørn aka far overrasket oss, igjen! Han toppet gårdsdagen med mer cava og druer ved fossefallet like før dagens mål. På bord! Luksustur.

Etterpå kjørte vi til Steikvasselv gård. Det ble vi møtt med 3 retters, dusj og seng. Vi er i himmelen!

Km: 25 på sti

camp: Steikvasselv gård

3 kommentarer til “04.08 Dag 61- Steikvasselv gård”

  1. Ser hu mor Reidun til daglig svinganes i kontorstolen sin, så det var artig å sjå hu med på ferden selvom det ikke var så imponerandes tursekk ho drasser på ??? god tur videre ???

  2. Ha, ha ? ja tror du missforstod litt, men dagstursekken var tung nok for min del ? men helt fantastiske dager både med mektig naturopplevelse og det herlige turfølget??

  3. Hilde røpte at du mor Reidun bar på mat og kaffi i sekken din ?? dette spiste dokker vel opp raskt og da ble sekken din lett som en fjær ?? du burde hadd en sekk på minst 25 kg ungsdomslig som du er ?? (etter mitt syn) kos dæ Reidun på ferda videre med sikkert 2 kjekke og flotte jenter —

Det er stengt for kommentarer.