05.08 Dag 62- Sæterstad Gård

Lørdag

Hilde skriver:

Spreke Reidun

Nok en sjarmerende etappe på Norgesferden! Fremdeles med Okstindan til utsikt (nå bak oss) og solen som selskap nyter vi alle en lett og flott tur!

Det passet godt at ikke etappen var så lang i dag, for da fikk vi en lengre kveld med handler far! Og han slutter ikke å imponere med mottaket når han henter oss etter endt dagsetappe. I dag fikk både to- og firbeinte godsaker da vi nådde veien.

Kolbjørn sparer ikke på godsakene

Far kjørte oss til Sæterstad Gård, hvor bordet var dekket og middagen ventet på oss! Enda en dag med 3-retters middag. Vi føler oss som de heldigste norge-på-langserne, med så mye god mat og så herlig selskap er vi helt overveldet! Etter et langt og godt måltid gjorde det godt med en dusj og seng i et flott miljøhus på gården.

Mor og Far
Geiten «Elvis» på Sæterstad Gård

Km: 16 på sti og 6 på vei (totalt 22)

Camp: Sæterstad gård