06.08 Dag 63 – Lang søndagstur

Søndag

Reidun skriver: 3 dager på Norgesferden

Tusen takk for at jeg fikk være med på en liten bit av Norge på langs. Dette er ikke ferie (som Harald også sa) men en stor opplevelse. Nå har jeg vært med å gå i 3 dager (ca 66km) med disse 2 fantastiske jentene og hundene. Det er ikke tilfeldig at jeg har vært med akkurat disse dagene for Hilde kjenner mor si. Jeg har fått glansbilde av noen dagsetapper både når det gjelder været, natur og overnatting. Kolbjørn har tatt seg av transport av bagasjen (ca 800km) og gitt meg og jentene en luksus-variant av Norgesferden (selv om beina har fått kjent det).

God tur videre Hilde og Andrea, klem fra mor og far

 

Hilde skriver:

Det var en tung avskjed med mor og far i dag ved starten på ny dagsetappe. Vi hadde spist frokost sammen og de kjørte videre på sin Norges-ferie etter å ha satt oss av. Som en siste krampetrekning på handlerjobben var de så snille å kjøre sekkene våre til dagens mål så vi kunne gå enda en dag med lett oppakning.

Det trengtes, for vi hadde en lang dag på tur. Utenom et kortvarig regnskyll og noen titals tusen mygg på slutten av dagen var det en veldig flott etappe.

Fordelen med regnskyll er regnbuen som kommer etter

Jeg ble ganske sliten i beina, men en hytte med seng og fullt kjøleskap (mor og far hadde kjøpt middag og frokost til oss) gjorde underverket.

Hyggelig overraskelse fra mor og far ventet i kjøleskapet på hytten

Km: 32 på sti (uten storsekk)

Camp: Tverrelvnes gård

2 kommentarer til “06.08 Dag 63 – Lang søndagstur”

  1. Koser meg med å følge dere både her inne og via høytlesing av tante Sissel:). Jeg har alltid syntes det er har vært laaangt å kjøre fra Lyngdal /Lindesnes og opp til Lødingen og ned igjen ( ca 175 mil en vei)… men å gå samme avstand pluss opp til toppen av Finnmark har jeg nok aldri tenkt på. Med alle t/r mine i bagasjen, må jeg klipe meg i armen nesten hver gang jeg tenker på at dere går og går. Dere er unike, flotte kvinner som vil og får det til. God tur videre sørover.

    1. Takk for koselig hilsen Jorunn, veldig stas at dere følger med og heier på oss! Gleder oss til å møte dere lengre sørpå ??

Det er stengt for kommentarer.