07.08 Dag 64- NPL boller og nytt besøk

Mandag

Andrea skriver:

I dag ble vi invitert på kaffi og NPL boller før vi skulle traske videre. Elisabeth og Gunder var så snille og greie med oss, og bollene smakte fantastisk godt! De har en tradisjon med å servere alle norge på lansere bolle på sin ferd enten sør- eller nordover.

Vi fikk Npl-boller og ønske om god tur videre

Gode, mette og motiverte for å plukke med oss Kenneth og Leif. De møtte oss oppi skogen over campingen på Grannes, med vin og sjokolade i sekken! Litt brisen ble vi og suste ned fjellsiden.

For en trivelig duo som dukket opp!

Videre tok vi drøye 700 høydemeter for å komme opp på fjellet igjen. Litt utfordringer med manglende sti, men fire fjellgeiter kavde seg opp lell! Kjekt med besøk igjen, de skal være med i hele to uker. Sporty karer ass.

 

Hilde er ekstra glad for dette besøket
Regnbyger og sol om hverandre

Km: ca 28 på sti
Camp: telt ved stien nord for Rotvatnet