09.08 Dag 66- Børgefjell

Torsdag

Hilde skriver:

I dag steg vi opp i Bjørgefjell nasjonalpark. Etter en godt myrete dal var det fint å komme opp i høyden hvor det var betraktelig lettere å gå.

Da vi fant en flott lene-stein og sette oss inntil ved lunsjtider, og solen tittet frem, var det vanskelig å begrense pausetiden. Spesielt når guttene drar fram vin til maten og sjokolade til kaffeen! Vi koste oss innover fint viddelandskap, og Andrea og jeg fikk prøvd navigeringsferdighetene våre, da det ikke er stier eller merket rute i nasjonalparken. Etter middag bygde det seg opp et lavtrykk som ramlet over oss i det vi skulle sette opp telt. Ikke like heldig med regnskyllet i dag som i går, men det gikk fint. Andrea og jeg begynner å innse at det ikke er like lyst hele døgnet lengre, og at vi ikke bare kan gå når vi vil. Vi bør nok begynne å tenke på å snu døgnet litt til å komme frem til leir tidligere enn 22-23 tiden framover.

Solnedgang før det startet å hølje ned

 

Hundene slapper godt av i forteltet i ruskete vær

Km: 25 i terreng

Camp: 4 km sørvest for Raentserenmehkie (Børgefjell)