10.08 Dag 67- Viermahytta og enda mer besøk!

Fredag

Hilde skriver:

Med mye regn og vind i natt var tanken på å komme til hytte i kveld til stor hjelp for å komme seg ut av posen og begynne på dagen. I gang kl 7.30, og det var lett og fint terreng å gå i. En del vind og byger gjorde det likevel lite fristende å sette seg ned noe særlig lenge. Vi fulgte et dalføre stort sett hele dagen, og kom til slutt ned til viermahytta hvor det ventet enda mer besøk til oss heldige vandrere!

Tuva

Magnus fra klassen vår på folkehøgskolen og Sigurd fra klassen vår på friluftsliv i Elverum hadde komt med båt til hytten samme dag bare for å møte oss! Kjempe gøy?enda mer gøy da de drog fram sjokolade og vin og akevitt!

Sigurd, Andrea og Magnus ?
Leif, Kenneth og Hilde ?

Km: ca 24 i terreng

camp: Viermahytta (DNT)