12.08 Dag 69 – Veien videre

Lørdag

Hilde skriver:

Det var trist å si farvel til Sigurd og Magnus, som måtte reise videre i dag. Men de hjalp oss selvfølgelig så mye de kunne før de reiste, snille guttene! Sigurd kjørte bagasjen vår til der vi planlagte leirplass for kvelden, og Magnus kjørte oss dit vi avsluttet i går. Tusen takk til begge karene, som tok seg tid til å stikke innom ferden vår og krydre hverdagen vår enda ytterligere.

Fin gjeng utenfor Skorovasshytta
Magnus setter oss av før han kjører videre til et bryllup

Nå er vi tilbake til 6 vandrere, Kenneth, Leif, Tuva, Sandy, Andrea og jeg. Vi har en god del vandring på vei foran oss før hviledag i Nordli.

Da er det ekstra kjekt med selskap som gjør at tiden flyr med god drøs, bil-bingo og allsang langs veien. Sigurd hadde funnet en fin teltplass til oss langs veien og lagt sekkene på plass for oss.Da gjensto det bare å slå opp telt og strekke seg ut i posen.

Sigurd fikser sekkene våres med en liten hilsen

Km: 34 på vei

Camp: telt langs veien mellom Limingen og Tunnsjø