13.08 Dag 70 – Mil etter mil

Søndag

Hilde skriver:

Siste dag før hviledag gjør noe med motivasjonen! Vi går helt fra morgenen av og snakker om og tenker på alt vi skal spise og gjøre (og ikke gjøre!!) når det er hviledag. Andrea stakkars, har ikke vært helt frisk de siste dagene, så hun har ikke vært like gira på å fantasere om mat denne gangen. Men jenta gir seg ikke så lett, og går på mil etter mil nesten uten inntak av næring. Håper en hviledag er det som skal til for å komme i balanse igjen.

Hundene i godt driv, litt trøtte og klar for hviledag de også
Veldig skiftende vær i dag, sol og regn om hverandre
Lunsj på en benk på riksgrensen

Kilometerne i dag var litt tunge, selv uten sekkene. Men stemningen var helt på topp da vi ankom Nordli og kunne kjøpe oss hver vår burger på en kro, før Steven fra Brattvoll kom og kjørte oss til en hytte på gården sin (hvor han hadde satt sekkene våre tidligere på dagen). Her skal vi slappe av og gjøre minst mulig av fysisk aktivitet på en god stund!

 

Km: 34 på vei

Camp: Brattvoll gård og hytter

 

2 kommentarer til “13.08 Dag 70 – Mil etter mil”

  1. Så kjekt at dere har hatt så mange «medvandrerer» på ferden! Ser ut som dere har det fint, selv med lange etapper og tunge sekker.
    🙂 God tur videre sprekeste jentene!

Det er stengt for kommentarer.