16.08 Dag 73 – Blåfjella og Skjækerfjella nasjonalpark

Onsdag

Hilde skriver:

Vi kom oss opp og i gang tidlig i dag, tross regnet som hamret på og prøvde å overtale oss til noe annet. Store deler av dagen i dag gikk på traktorveier, noe vi satte pris på da det stort sett lå myr eller tett kratt langs hele veien. Det var opplett mellom bygene til å spise både lunsj og middag, men ellers regn fram til vi skulle sette opp telt. Utpå ettermiddagen kom vi av veien og opp i terrenget, over myrene og opp i lyngen. Herlig å gå på, og sette opp telt på!

Hundene er ikke så glade i regn de heller
Trasig med regn

 

Noe myr var det ikke til å unngå

 

Sandy prøver å ta Andrea sin plass på sitteunderlaget
Blåbærsesongen har endelig møtt oss ?

Km: 23-25, vei og myr

Camp: mellom Grubbstuggu (statskog) og vestre Blåfjellvatnet