17.08 Dag 74 – Fjell og myr

Torsdag

Hilde skriver:

Det var godt å se solen titte frem bak tåken da vi sto opp i dag. Den varmte godt etter gårsdagens plasking.

Sol!

Vi kom oss fort over myrene og nærmest fløy over landskapet på lyng og berg oppi høyden.

Men ned igjen måtte vi en gang, og myr, kratt, skog og mer myr (uten sti) måtte forseres på leting etter en bro vi var blitt fortalt om, før dagens overnatting var nådd. Skulle tro denne broen hadde evnen til å kunne gjemme seg, vi lette et godt stykke langs elven uten hell, og til slutt var vi så slitne og trette at vi bare vadet over elven (til knes). Og gården vi skulle sove på lå rett på andre siden!

Her ble vi innlosjert på en liten hytte, og fikk en god middag med enda bedre tilbehør i glasset.

 

Km: 25 uten sti

Camp: Gjevsjø fjellgård

2 kommentarer til “17.08 Dag 74 – Fjell og myr”

  1. Dere er bare goe, Tenker på hvor heldig jeg var med sti og vær på mine dager på Norgesferden. Og til Kenneth og Leif; jammen ikke like heldig med tidspunktet for å følge jentene som jeg, ser ut som dere har fått streve med både terreng og vær men også masse kjekt med NPL-jentene og annet friskt besøk. Veldig kjekt med alt dere deler?

Det er stengt for kommentarer.