18.08 Dag 75 – Telefonlinje og hangar

Fredag

Andrea skriver:

Vi fulgte sti under telefonlinjen som går fra Gjevsjø til Gaundalen. Det ble en god lunsj halvveis på Holden gård, koselig DNT hytte med proviant. Vi ble sittende der i nesten to timer (!) før vi kom oss videre over siste høyden. Nydelig natur med ok vær og mye flotte reinsdyrflokker.

Det ble flere bråstopp på stien når moltetuene dukket opp titt og ofte. Endelig er de modne og smaker fantastisk godt! Det sier litt om terrenget her i Trøndelag, myr myr og atter myr. Bakkemyr er blitt et nytt ord, som er veldig facinerende for oss vestlendinger.

Vi var litt seine å spør om overnatting på Gaundal fjellgård, så de var fullbooket. Men løsningsorienterte og gjestfrie lot de oss overnatte i flyhangaren på gården!

Km: 29 på sti
Camp: Gaundalen