21.08 Dag 78 – Tusletur

Mandag

Hilde skriver:

Forlot hytten i dag med friskt mot, med tanke på at vi «bare» skulle gå 19 km i dag som føltes som en liten rusletur. Det skulle bli en kosetur, og Håkon ble med på laget, han skal samme vei som oss og ville gå med oss, veldig koselig. I greit vær gikk det i god tralt fram til lunsj, men litt knoting med navigering uten sti. Solen tittet frem til lunsj, Håkon fikk fyrt opp bål, Andrea fikk prøve et par kast med fiskestangen hans, jeg fikk en god dose blåbær mens hunder og gutter sov i lyngen. Regnet bestemte at det var tid for å omsider gå videre.

Det tok litt på psyken å gå og navigere så og si hele dagen, og trø i blaut og tung myr. Men vi fikk karva oss ned på hytta utpå kvelden. Her ble det hermetikkmiddag (nesten ferskvare for oss!) og pannevafler til dessert, helt fantastisk.

 

Km: 19-20 på sti

Camp: Bellingstua (DNT)