23.08 Dag 80 – sjarmøretappen før hviledag

Onsdag

Hilde skriver:

Etter en god natt søvn og en vemodig avskjed med vår nye venn Håkon var vi klare for sjarmøretappen inn mot Meråker og hviledag. Med bilvei hele veien og super-lette sekker tenkte vi at det ikke skulle være noe problem å bære dem hele veien ned. Vi hadde bra vær og godt mot. Men etter en times tid stopper en bil med teksten «Meråker videregående skole» på. Ut kommer Frode Estil (tidligere verdensmester på ski!!) og spør om vi går Norge på langs! Han vil gjerne ta sekkene våres ned til Meråker for oss. Vi kunne ikke annet enn å takke ja til det og smile fra øre til øre av godheten til folk!

Etappen ble om mulig enda lettere, og vi nærmest fløy ned til sentrum. Der bar det rett inn på butikken og kjøpe masse smågodt og hente ut depot, før vi sjekket inn på Fonnfjell hotell hvor Frode hadde satt sekkene våres. Middagen ble servert på Sissels spiseri noen hundre meter fra hotellet, med vin og sjokoladefondant til dessert! Nå er vi i himmelen<3

Godis!

 

Km: 23 km på vei

Camp: Fonnfjell hotell, Meråker

4 kommentarer til “23.08 Dag 80 – sjarmøretappen før hviledag”

    1. Det syns vi også ? alltid godt å unne seg mat oh drikke som en har tenkt på den siste uken. Hihi

  1. Velfotjent hviledag etter mange harde etapper. Så kjekt at Frode Estil stoppet og tok sekkene. Han kunne lært dere noen tricks å gå motbakker:). Har dere hørt om Estil rykket………VM 5 mila Oberstof 2005. Hvis dere spoler til ca 5:30:) => https://www.youtube.com/watch?v=kiuoouOZNI8. Der snakker vi taktomslag:). God hviledag til alle og god tur hjem til Kenneth og Leif. Og Kenneth…………pass på, jakten har begynt med det geviret bak på sekken så ser du jo ut som sjefsbukken:)

Det er stengt for kommentarer.