25.08 Dag 82 – Hurra for kjærligheten!

Fredag

Andrea skriver:

Da var tiden inne for å vinke farvel til Kenneth og Leif. Det har vært så kjekt å ha dem med på tur! Hilde syntes det var litt trist å sende Kenneth hjem igjen…men sjekk her da;

Ganske glad og fornøyd jente med nydelig ring. Ja, det er en splitter ny forlovelsesring! ? ❤ Den kan Hilde se på når motivasjonen dabber av, og vipps så er vi framme på Lindesnes om noen uker.

Vi gikk ikke langt i dag, ca 21 km til Bjørneggen DNT hytte. Grete Stokke fra Meråker var så snill å kjøre sekkene vår opp til hytten. Der var det full rulle med en skoleklasse på helgetur. Vi lagde oss middag og drakk kaffi sammen med tre foreldre som skulle passe på disse 14-åringene. Vi trakk oss pent tilbake og satt opp telt like ved ? trøtte og klare for en god natts søvn.

Naturens godsaker

km: ca 21 på vei

camp: telt ved Bjørneggen

17 kommentarer til “25.08 Dag 82 – Hurra for kjærligheten!”

 1. Gratulera Hilde og Kenneth? Håper du klarer å holde følge Andrea med Hilde sitt ekstra gear?? dere er bare kjempeflinke å formidle om alt som skjer på deres vandring❤ god tur videre på ferden……….

 2. Gratulerer til dere Hilde og Kenneth. Ser ut som du Kenneth har hatt en givandes tur i lag med Hilde og de gode to og firebeinte vennene hennes .

 3. Alt kan skje under Norgesferden ?? Gratulera til Hilde og Kenneth ❤️❤️
  God tur videre Andrea og Hilde. Nå går det raskt mot Lindesnes.

 4. Så nydelig bilde av deg Hilde 🙂
  Ser kjærligheten i hele ansiktet ditt <3 <3 <3

 5. Gratulerer!! ?❤️ God tur videre og håper vi sees om ikke så altfor lenge! TØ har en plan! ?

  1. Tusen takk Therese ?? me har veldig lyst å treffa dokk heile gjengen, så håpe det lar seg gjøre ?

Det er stengt for kommentarer.